Bekijk het volledige profiel van Paul Meijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Paul Meijer heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Namen die me bijgebleven zijn:...

Namen die me bijgebleven zijn: juf van Lier, haar dochtertje zat er ook, geloof ik. boezemvriend Gerard Hoogerwerf, Hans Wegman, Julliet Zegers, Wim Braams (Brahms?), Wouter Broesterhuizen... Een wat griezelige juffrouw Burkse... Beelden: de Roteb-boten die over de Rotte achter de school voeren.

2004, Paul Meijer

Ik herinner me Juffrouw van Ka...

Ik herinner me Juffrouw van Kampen.... En Anita Talboom, waar alle jongens 'verliefd' op waren. Wanja Schenkels. De tweeling Kees en Louis (Lowie?) van Warmenhoven. Boezemvriend Hans Francissen. Arthur Bernard en Alwine Verheul. De reizende zangleraar van Leeuwen (mij kennelijk achtervolgd vanaf vorige school) met dat krankzinnige orgeltje: "Zing Jaaa..." Wanneer was we die reunie nu ook alweer... ergens begin 80, geloof ik. Heeft iemand daar nog foto's van?

2004, Paul Meijer

Op de een of andere manier toc...

Op de een of andere manier toch de meest interessante school waar ik (2x klas 1 en 2x klas 2) op gezeten heb. Er gebeurde (in mijn herinnering) veel meer dan op latere scholen. De schoolband met Eric Ball, Willem van Iersel en later Edward Reekes, de fotoclub, cabaretavonden in Palace...

2004, Paul Meijer
?