Paul Martens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Martens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Martens heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een geweldige tijd met leuke klasgenoten en een relaxte sfeer.

  Een geweldige tijd met leuke klasgenoten en een relaxte sfeer. Vooral de 5 havo tijd was top! Niet te vergeten de cabaretvoor- stellingen met Marijke Kemperman, Gabrielle van Dijk, Ineke Humble, Hans van Gestel, Rob Thuis en Jan Breukel, en de informele contacten met de leraren. Na mijn eindexamen gaan werken bij de Amsterdamse politie. Sinds drie jaar werk ik in Breda.

  Jeroen Bosch College, 1968

  Een fijne tijd op de school die aan de Edisonstraat lag en niet aan de Celciusstraat: Juffrouw Walters, Juffrouw van Genugten, Mijnheer Pigmans (minder), Mijnheer Bechtold (top), Mijnheer Asman, en Mijnheer van Berkel.

  Een fijne tijd op de school die aan de Edisonstraat lag en niet aan de Celciusstraat: Juffrouw Walters, Juffrouw van Genugten, Mijnheer Pigmans (minder), Mijnheer Bechtold (top), Mijnheer Asman, en Mijnheer van Berkel. Zes leuke jaren waar vooral mijnheer Bechtold eruit sprong: Humor, sportief, ging mee schoolzwemmen en liet zien hoe goed hij kon zwemmen en als je jarig was op een stoel voor de klas en werd je door hem geinterviewd als ware je in een radiouitzending.

  Clemensschool, 1962

  ?