Bekijk het volledige profiel van Paul Mackenzie en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Paul Mackenzie heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Heb alleen de 1e klas gedaan. ...

Heb alleen de 1e klas gedaan. Kan geen namen meer herrinneren, alleen een meisje dat Ooms van haar achternaam heet. Schoolreisje naar Texel op de fiets. Van Zonen, een enorme driftkikker. Jufr. van Tongeren, Smit, Oldenburger met baard(?) en Trompetter. Wij gingen vaak liftend naar school vanuit de Beemster en mochten vaak met Trompetter mee rijden, omdat hij ook op een bus werkte die s´middags mensen in Zaandam ging ophalen. Veel gespijbeld. Een jongen was mijn beste vriendje, zijn vader zat in de vleeshandel en woonde in een mooi huis aan een brede straat of singel. Als we naar de trein liepen altijd magneetjes pikken uit de kast van de kranten uitgeverij. We praten wel over 40 jaar geleden.....

2004, Paul Mackenzie

Heb op deze school en heb de s...

Heb op deze school en heb de schildersopleiding gedaan bij o.a. de heer van Kempen. Was het 3e en laatste jaar ook nog voorzitter van de schoolvereniging. Feestjes in de Kantine, waarbij ik dan de meisjes van de huishoudschool mocht gaan uitnodigen. De heer Visser was de stimulerende kracht achter deze actie´s. De jongens kwamen natuurlijk uit de omliggende dorpen. Veel gelachen. Toen ik op school zat werd net de regel afgeschaft dat je buiten op het plein voor binnekomst met ze vieren naast elkaar naar binnen moest lopen. Daar werd streng op gecontroleerd. O.a. door de concierge.

2004, Paul Mackenzie
?