Ontdek PLUS

Paul Davids

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Maassluis

  Bekijk het volledige profiel van Paul Davids en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Davids heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ALM Hier had ik in 1989 dus, mijn eerste ervaringen met 'de pc' compleet met een harddisk van wel 10 of zelfs 20Mb.

  ALM Hier had ik in 1989 dus, mijn eerste ervaringen met 'de pc' compleet met een harddisk van wel 10 of zelfs 20Mb... De programma's die leerden te gebruiken waren WordPerfect, Lotus 1-2-3, dBase en natuurlijk het logistieke programma AMSYS. Dagelijks gingen we natuurlijk tussen de middag naar het restaurant van de Ter Meulen.

  R.I.S.O, 1989

  Ik herinner me nog dat er ook een openbare kleuterschool naast of vlakbij zat.

  Ik herinner me nog dat er ook een openbare kleuterschool naast of vlakbij zat. Tussen de middag of na schooltijd was er dan vaak 'strijd' en riepen we over en weer "openbaren - klapsigaren" en "katholieken - stinkfabrieken".

  Kleuterschool Hummeloord, 1969

  De lokatie waar deze school zich bevond toen ik er in 1971 een paar maanden op zat was onder aan de dijk aan het einde van de Tooroplaan.

  De lokatie waar deze school zich bevond toen ik er in 1971 een paar maanden op zat was onder aan de dijk aan het einde van de Tooroplaan. Van de school zelf weet ik alleen nog dat het zo'n typisch grijs (van asbest platen?) jaren '60 noodgebouw was met slechts 2 lokalen en de toiletten in het midden. Maar de indrukken die me zijn bijgebleven zijn; De lange goederentreinen met buizen van Key & Kramer die langs reden. De vele antieke witte pijpenkopjes en andere voorwerpen die in de grond van de dijk zaten, en die we na schooltijd gingen zoeken. Het kopen van van Mascotte (groen) en Rizla (oranje) vloeitjes bij de sigarenwinkel van Hartelust door mijn klasgenoten Nico Boelrijk en Rien-Henk Davids (geen familie) zodat we net konden doen alsof we rookten. Waarschijnlijk weten Nico en Rien-Henk hier zelf niets meer van, maar op mij heeft het dus indruk gemaakt aangezien ik het bijna 40 jaar later nog weet.

  kleuterschool de Springplank, 1971