Bekijk het volledige profiel van Paul Lawick en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Paul Lawick heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik herinner me Dickie Oedin en...

Ik herinner me Dickie Oedin en Gijs Sloos en een meisje met de achternaam Zwalke geloof ik. Haar ouders hadden dacht ik een koffie shop in de zeehelden buurt. Wat ik vreemd vind is dat ik me de locatie van de school niet herinner ik dacht echt dat het in de Crispijnstraat was.

2014, Paul Lawick

Hele warme herinneringen aan d...

Hele warme herinneringen aan de pauze wandelingen op de Leyweg met Kees Mioch, Karel Brantz, Fred van Elck etc. rondstruinen in de V&D en Hema.

2004, Paul Lawick

Vooral goede herinneringen aan...

Vooral goede herinneringen aan alles wat met sport te maken had en de uitstekende faciliteiten op het AC. Ook Graaf Willem II VAC herinner ik me nog goed. EEn paar (bij) namen die ik me nog herinner uit die tijd Arthur Eijfinger, Roy ten Hoorn (Sucu), Boen How Ong, Diederik MacvanWaay. Namen van Leraren kan ik me helaas niet meer herinneren we hadden een paar echte karacters hoor die van Frans die altijd aan de touwen van het opklap raam hing te hangen en die van Aardrijkskunde met z'n vals gebit. Paters ja alleen de naam van Pater Zaad is me bij gebleven.

2004, Paul Lawick
?