paul lavendel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van paul lavendel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  paul lavendel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Was een echte christelijke school les uit de bijbel.

  Was een echte christelijke school les uit de bijbel. Later nog Comunie gedaan ik de kerk er naast. Arie,Fred,Pieter,Agnes,Zilvia dat zijn nu de namen die ik mij heriner

  2007, paul lavendel

  De PW Jdeloo school ging plots samen met de huishoudschool Carry van brugge school dus dat was wel even wennen maar werd wel heel leuk.

  De PW Jdeloo school ging plots samen met de huishoudschool Carry van brugge school dus dat was wel even wennen maar werd wel heel leuk.

  2007, paul lavendel

  Wat een geweldige tijd of moet ik zeggen keet tijd onvoorstelbaar wat konden wij keten 1E en later 2E.

  Wat een geweldige tijd of moet ik zeggen keet tijd onvoorstelbaar wat konden wij keten 1E en later 2E. Meisjes plagen nu ja het waren eerder meiden Zoals Carola en Paula en mooie thea en vooral pina ik was gek op die vrouwen! Het ene moment had je flink ruzie en het ander moment zat je achter bij haar op de fiets. Toen ging ik naar brood en banket met een hele strenge leeraar maar ik was al voorbereid in de eerste twee jaar dus beet van mij af. op een ochtend ging het ook even hard tegen hard maar we konden er beiden om lachen al kreeg ik later straf om dat ik weer eens te laat was. Maar ik had toch echt die rot trein gemist! We kregen nog een gratis wedstrijd tussen twee jongens beiden gingen zij een fietsen rek optillen en de bodybilder verloor.

  2007, paul lavendel
  ?