Paul Janssen

Kent 2 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Janssen heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De tijd van het historisch materialisme en het feminisme, Piet Reckman.

  De tijd van het historisch materialisme en het feminisme, Piet Reckman.. 'politiserende hulpverlening'. herinner me veel van deze school' Pim, Marieke, Aldo, Marjolein, Hanneke, Klaas, John, Cees Hiep. Zou graag nog eens herinneringen met jou of jullie ophalen. Maar vooral interesse in hoe jouw of jullie reis geweest is.

  Hogeschool van Amsterdam (P..., 1974

  Was in een pleegezin geplaatst, kwam uit Amstelveen, enige moeite om mij aan te passen aan de roomse tilburgse mentaliteit; Veel 'gele kaarten' met 2, 3 of 4 aantekeningen door mijn voogd moeten laten tekenen; inderdaad de heer Smit voor Engels uit Moerg

  Was in een pleegezin geplaatst, kwam uit Amstelveen, enige moeite om mij aan te passen aan de roomse tilburgse mentaliteit; Veel 'gele kaarten' met 2, 3 of 4 aantekeningen door mijn voogd moeten laten tekenen; inderdaad de heer Smit voor Engels uit Moergestel, een oud worstelkampioen: ' in Bagdad mag dat maar hier niet' en 'fifty fifty....' en de duitse leraar Smit en de leraar nederlands Van Stiphout. Deze school prikkelde mijn recalcitrantie; zal ook wel te maken hebben gehad met ouderwetse jongensschoolbenadering enerzijds en mijn wat eenzame pubertijd ; vaak onredelijk streng en weinig ruimte voor eigen meningen versus de vrijere amstelveense achtergrond.

  Jean Baptiste de la Salle, 1966

  Leuk om zo ineens van zo lang geleden een paar oude bekenden te zien staan.

  Leuk om zo ineens van zo lang geleden een paar oude bekenden te zien staan. En ja de eerste klas met de tafeltjes met kroonpen en de inktpot die latere generaties zich niet zullen kunnen herinneren. Nieuw: Erg leuk dat Ad en Tineke hier zo uitgebreid verslag doen en de foto's van Ad(je) vond ik echt spectaculair om te zien. Lijkt mij leuk om elkaar eens te ontmoeten. Het is Janssen met twee ss en Ad(je).... Vandaar dat je mij niet kan vinden... Ik ben sinds een paar jaar lid en heb laatst Wim Bulder ontmoet. Er g leuk om terug in de tijd te gaan en met elkaar ervaringen van toen in het nu nader te bespiegelen. Groeten, fijne zomer!!

  Titus Brandsma, 1960

  ?