Bekijk het volledige profiel van Paul Jansen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

Paul Jansen heeft 8 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Een vooruitstrevende wiskundes...

Een vooruitstrevende wiskundesectie, een bolwerk in de school. Veel creativiteit, leuke leerlingen, met heel veel plezier les gegeven.

2004, Paul Jansen

Korf nam bij voorkeur onbevoeg...

Korf nam bij voorkeur onbevoegde leraren aan, die kon hij iedere dag bedreigen. Ben twee keer bijna ontslagen: toen ik voor een tweede klas een klasseavond wilde organiseren en toen ik in een herftsvakantie een baard had laten staan. Eerste ervaring als leraar, ontzettend leuke leerlingen.

2004, Paul Jansen

De vele activiteiten na school...

De vele activiteiten na schooltijd, het tropenrooster met lessen van 45 minuten waardoor je om 14:00 vrij had, tenzij je ergens onvoldoende voor stond, dan kreeg je daarvoor nog een uur extra. Biologieleraar Waage die nooit hoger gaf dan een 8 (dan deed je altijd een goed eindexamen, namelijk twee punten hoger. De engelse leraar Admiraal die tijdens zijn surveillance op het eindexamen Duits kwam vragen welk woord je nket kenden en dat dan even voor je opzocht in een woordenboek.

2004, Paul Jansen
?