Paul I.A.M.Veltkamp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul I.A.M.Veltkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Paul I.A.M.Veltkamp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik herinner met het levendigst de St Nicolaas tijd als zo'n tiental sterken en 20 zwarte pieten hadden voor de Missie gelden.

  Ik herinner met het levendigst de St Nicolaas tijd als zo'n tiental sterken en 20 zwarte pieten hadden voor de Missie gelden. Aan de overkant woonde een familie met kleine kinderen. Hun geloof in St Nicolaas moet wel heel erg geschokt zijn geweest. De Zwarte Pieten maakten wij in het begin nog zwart met een verbrande kurk en dan werd dat later afgeschrobd met VIM. Wie kan zich dit nog herinneren? Contact Paul Veltkamp

  2003, Paul I.A.M.Veltkamp

  De muurschilderingen van Huyser.

  De muurschilderingen van Huyser. Die zaten aan de linkerkant van de trapopgang naar de bovenverdieping. Daarnaast herinner ik me: Willem Willemsen, Cor Koster, Guus Frenay, Juffrouw Krol, die nu van Mw Riet van Buren heet en in de tachtig is, ook: Cor Kroon, Hans Coeberg, Arie Groeneveld, Leo Beeren, Leo Koopman, Hans Schouten, etc. Ik zal een foto resgistreren.

  2003, Paul I.A.M.Veltkamp
  ?