Bekijk het volledige profiel van Paul Hendriks [Macquiné] en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 25

Paul Hendriks [Macquiné] heeft 25 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Iets met planten..... Dat werd...

Iets met planten..... Dat werd dus plantenziektekunde aan de landbouwhogeschool. Na een tijdje sterflat ( eerst particulier en later op Hoevestein) naar de Binnenveld(en) getrokken. Daar in twee woongroepen mijn draai gevonden. Eerst op de Cuneraweg en later aan De Dijk. Na drie jaar (geen lid studentenvereniging; wel LSM en WASO) gestopt en daarna nog een tijdje de laborantenopleiding gevolgd. Meer bezig geweest met alternatieve voeding / biologische landbouw en later zelfs nog op de molen (De Vlijt) meegedraaid en in de enden geklommen om de zeilen vast en los te maken. Na mijn studietijd nog een tijd blijven werken bij Pee Pastinakel en het restaurant in Jokari. Mijn eerste relatie en samenwonen. Later weer alleen verder en na enkele kraakacties (geen woning meer) en tijdelijke onderkomens ( en een jaar alternatieve dienstpichtvervulling) gekozen voor een training on the job tot desembroodbakker in Rotterdam bij Zonnemaire.

2011, Paul Hendriks [Macquiné]

Begin en eindjaar bij de oplei...

Begin en eindjaar bij de opleiding voor botanisch laborant geschat. Wel nog bij de Dorschkamp als laborant bij Gremmen meegewerkt aan onderzoek naar iepenziekte,een aantasting van douglassparren en me bezig gehouden met de kweek van zwarte bessen die als waardplant een rol speelden. Maar ik hield me meer met andere zaken bezig en wilde ook mijn diensttijd voor me uit schuiven. Uiteindelijk dienst geweigerd en via een 'straftewerkstelling', na een tijdje rondlopen in de bunker op Schaarsbergen van het Rijksarchief en een verblijf in Scheveningen in een pension bij de boulevard (samen met andere weigeraars) van mijn dienstplicht ontslagen.

2011, Paul Hendriks [Macquiné]

Week-openingen met een stichte...

Week-openingen met een stichtelijk woord en gezang. Mooie omgeving. Fietsenberging met eindeloos veel fietsen.

2004, Paul Hendriks [Macquiné]
?