Paul Grimm

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Grimm en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Paul Grimm heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner me Kieboom, het hoofd en Trommel, volgens mij de klassleraar van het laatste jaar.

  Ik herinner me Kieboom, het hoofd en Trommel, volgens mij de klassleraar van het laatste jaar. Een noodgebouw in de weilanden en roken was uit den boze. Patat halen in het centrum van Pijnacker was ook verboden maar werd wel gedaan. Ik herinner me In 't Veld uit Rotterdam Schiebroek en Den Braber, voornaam vergeten. Er mocht niet veel maar toch wel een leuke tijd gehad. Dagelijks met de trein van Rotterdam Kleiweg naar Pijnacker en bordjes slopen uit de trein met bijnamen als Koffiemolen en Hond in de tijd dat de treinen nog groen waren. Ik hoop dat er nog klasgenootjes zijn die zich mij herinneren. Ik was toen redelijk verlegen, had een Puch met een zeer hoog stuur (wie niet?) en had verkering met een meisje uit Rotterdam Hillegersberg, Tineke dacht ik, leuke meid. Ook Sjaan Treurniet uit Rodenrijs komt in mijn gedachten terug.

  Prinses Irene School, 1967

  Ik kan me helaas weinig van deze tijd herinneren, wel dat het heel erg christelijk was allemaal.

  Ik kan me helaas weinig van deze tijd herinneren, wel dat het heel erg christelijk was allemaal. 's-ochtends een psalm bij het traporgel en eenmaal per week een psalm uit je hoofd geleerd opzeggen. Je kreeg dan plaatjes of stempels voor het goed gedrag boekje. In de 3e klas mijn been gebroken en volledig in het gips regelmatig medeleerlingen een schop verkocht. Ik herinner me alleen Ed of Leo Kloet, zijn vader had een schildersbedrijf geloof ik. Ik was heftig verliefd op Anja (achternaam vergeten Van Es geloof ik) uit de Banierstraat. Verder weinig herinneringen, ik herinner me iets van juffrouw Welzenis of zoiets. Namen van klasgenoten ben ik helaas vergeten, wellicht dat iemand mij nog kent, ik hoop het.

  Juliana van Stolbergschool, 1960

  ?