Paul Gorter

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Gorter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Gorter heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Altijd moeilijk om veel namen te herinneren, meesters en juffen: Juf Boerema, Meester Bazuin.

  Altijd moeilijk om veel namen te herinneren, meesters en juffen: Juf Boerema, Meester Bazuin. Klasgenoten: Jurrie Keuning, Henk Jansen, Bert Jansen (overleden?) Redmer Eisinga (overleden ?) Karel Zwaneveld (fotograaf), Bert-Jan Bredman (mijn beste vriend) Nico Vonk, Anna, Louise Piek, Wim Wolthuis, Wie weet er nog meer. Als je inlogt voeg dan zaken toe. Heb ik nog een jaar in een dependance gezeten zijstraat verder dan de Parkweg van de Paterwoldseweg.

  Karel Doormanschool, 1955

  Tussendoor zat ik op de Hendrik Wester School.

  Tussendoor zat ik op de Hendrik Wester School. Ik vond de RHBS de tofste school ooit. Favoriete leraren De Groot excellent voor geschiedenis, Kuifje, Mevrouw Stork, Nicolai, Engels, Rooie Annie, Boerema biologie, Ten Hoor, Noorman, Hietbrink, Mual, altijd moe, Martin Tissing, Otter natuurkunde, Groenman een man met een fabelachtig geheugen, Hidskes heb ik nu nog wat aan bij Nederlands, en ga zo maar door. Op de ULO was je een sukkel op deze school telde je mening

  Rijks Hogere Burger School HBS, 1962

  Wat ik me herinner was dat we geen lang haar mochten hebben, en dat we veel aan sportwedstrijden deden en dat ik het laatste jaar meer niet dan wel op school was maar het wel haalde.

  Wat ik me herinner was dat we geen lang haar mochten hebben, en dat we veel aan sportwedstrijden deden en dat ik het laatste jaar meer niet dan wel op school was maar het wel haalde. Verder de toneelstukken waarin ik meedeed

  Hendrik Wester mavo (voorhe..., 1963

  ?