Bekijk het volledige profiel van Paul Eskes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Paul Eskes heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Kennismakingskamp op De Hemels...

Kennismakingskamp op De Hemelseberg in 1971 in Beek en de fietstocht daar naartoe kampvuur en dropping, Schoolfeesten, De Tomaat, De Kelder en het opvrolijken ervan, hockey, mijn: eerste liefde, scheikundeles, klassevertegenwoordiger ,dikke boekentassen van de brugklassers die zelfs de bosatlas erin hadden zitten, heel veel spijbelen en heel veel plezier, in de pauzes rondom het schoolgebouw slenteren, schoolvrienden en -vriendinnen, de strenge winter in 1977. Kortom: Een schooltijd waarnaar ik met plezier en prettige gevoelens terugkijk!!!

2004, Paul Eskes

1e klas: Letterbakken en gedru...

1e klas: Letterbakken en gedrukte "centen" verdienen d.m.v. goede resultaten en de mooie juffrouw Kuipers. 2e klas: Populaire meester Folmer met zij meegebrachte Vlaamse Gaai; helaas is hij door een ongeluk overleden. 3e klas : "Druppeltje" van Groningen. 4e klas : Lohuis met zijn hardstikke boeiende voorleesverhalen over het oorlogsverzet in de Peel; bovendien zijn harde knokkels als hij kwaad was!! 5e klas : Weer Lohuis 6e klas : Van Rossum, de eerste sexuele voorlichting ooit op deze school gegeven. Algemeen: -Veel namen welke ik maar niet noem omdat ik er dan natuurlijk een paar vergeet. Sinterklaas in het bezemhok; vlak voor zijn officiële bezoek aan school. -voetbalplaatjes ruilen (Johan Cruyff en Willem Van Hanegem. -baantje glijden in de winter -Sneeuwballen over de muur gooien -de samenvoeging met de Mariaschool -Heen en weer- en naast elkaarlopende leraren tijdens het speelkwartier.

2004, Paul Eskes
?