Bekijk het volledige profiel van Paul deWit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paul deWit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Al met al een goede herinnerin...

Al met al een goede herinnering aan met name Hans bosch. verder een grote drugs bende in mijn tijd. Met Paul lassoi uit Wormerveer, Beatrix als lerares in de verzorgende groep, samen met Meester Eikelkamp, later hier mijn eerste koks diploma gehaald. veel goede herinneringen aan mijn stage plaats en later mijn werkgever, Heideheuvel. Ook de survival tocht in de ardennen was voor mij een groot succes.

2004, Paul deWit

Weinig tot geen goede herinner...

Weinig tot geen goede herinneringen aan deze tijd. zat in de groep de "bosbengels" met als leukste groepsleidster Ceciel franssen uit Nijmegen, maar ook Martien was een zeer aardige en zeer grote vent Wel leuk waren de vakanties met je groep, en een goede herinering aan Anshel van de schoor uit Uden.

2004, Paul deWit

Aardrijkskunde met onderdirect...

Aardrijkskunde met onderdirecteur Nijkamp, en meester de Wit voor de bovenbouw, een afschuwlijke leraar voor electro techniek, en een leraar nederlands die ik de bijnaam had gegeven. gepetto, de vader van Pinokio, hij reed in een triumph spitfire, helaas werd mij vriendelijk doch dringend verzocht de school te verlaten in het 3e jaar. wel leuke herinneringen, met Mina in de tweede klas, die tegernover de school woonde, ze had een vriendin die Miranda heette.

2004, Paul deWit
?