Bekijk het volledige profiel van Paul deVeer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paul deVeer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Helaas maar één jaar gevolgd. ...

Helaas maar één jaar gevolgd. Toch leuke herinneringen. Harmonieleer van Claessen(?) zal me altijd bijblijven. Veel tafeltennissen in de pauzes met Edwin ?? en Eric ??.

2004, Paul deVeer

Wat mij is bijgebleven: als je...

Wat mij is bijgebleven: als je uit de klas werd gestuurd moest je onder de klok staan, bij de kamer van hoofdmeester De Rooij. De watertoren: stiekem erin en via de gammele trap naar boven. En in de winter sneeuwballen gooien: wie kwam het hoogst! Meester Strik en Meester Quaadvliet (twee pakjes Cabbalero per dag).

2004, Paul deVeer

Wat herinneringen aan JRL: ont...

Wat herinneringen aan JRL: ontspannen en leuke lessen economie van Van Ravenswoud en biologie van Huibers, saaie geschiedenis van Boelz en van Van Thiel(?), fanatieke gym - veel honkbal - van Denteneer. En hard werken om het eindexamen (in-)te halen. Maar ook: het KK, met optredens van Massada, Parklane (wat een lichtshow!), af en toe een joint. Becoloth op vrijdag: Jupiler en vaak hoofdpijn op zaterdag. En Pallieter: bockbier en goede muziek. Vaak biljarten met Frank van Bommel en Theo Tax, en brommers opvoeren met Jan Krijbolder en Bas van Pelt. Eigenlijk best een leuke tijd.

2004, Paul deVeer
?