Bekijk het volledige profiel van Paul Casander en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paul Casander heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

De 2e en 3e klas vd MEAO lokat...

De 2e en 3e klas vd MEAO lokatie Veldlaan. Ik was een westerling en gelijk een zonderling. Ik zette mijn brommer op slot ????? en nam mijn integraalhelm mee de klas in (idioot!!). Heb echter snel geleerd. Vooral Roel Warmolts heeft mij daarbij geholpen. Mooie tijd. De beste leraar heb ik daar meegemaakt nl. Sjef Mijnen, steengoed. En om nooit te vergeten juf vd Meulen met haar thermoskan koffie, dhr. Griffioen streng maar eerlijk. Geweldige akties zoals spijbelen en op het grasveld tegenover school met een krat bier en de onbesuisde Hans McKenzie.

2004, Paul Casander

Noodgebouwen op het complex Bl...

Noodgebouwen op het complex Blijdorp. School werd steeds vervelender. Veel vergeten, enkele namen zijn mij altijd bijgebleven zoals Jimmy Dechesne en Patricia Brender a Brandis. Prachtige namen en ik kan ze me ook nog goed voor de geest halen. Veel opgetrokken met Ruud vd Sluis. 1e brommer, 1e gestolen brommer.

2004, Paul Casander

De eerste schoolfeesten. Veel...

De eerste schoolfeesten. Veel voetballen vooral met Ron Ammerlaan. Veel gespeibeld met Mark de Rooy. Ooit nog eens met hem een suikerbrood geruild voor een gitaar, die heb ik nog steeds. Carla van Seggelen was het populairste meisje in mijn tijd.

2004, Paul Casander
?