Bekijk het volledige profiel van PAUL BRUINSMA en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

PAUL BRUINSMA heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

DEZE TIJD ZAL IK NOOIT VERGETE...

DEZE TIJD ZAL IK NOOIT VERGETEN, WAS TE MOOI OM WAAR TE ZIJN, BEN BENIEUWD HOE HET MET DE REST VAN DE KLAS IS VERGAAN. ER ZATEN TOCH BEST WEL KANJERS BIJ. AL BEN IK NOOIT MEER EEN VAN TEGENGEKOMEN, MAAR ZAL ZAL WEL ZIJN OMDAT IK UIT WASSENAAR BEN VERHUIST IN 1968 NAAR DEN HAAG. DAAR BEN IK DE BROER VAN RONALD DE BOER ANTON NOG WEL EENS TEGENGEKOMEN. LEUK OM TERUG TE ZIEN, WIJNIE(HANS kATS) ROB FEENSTRA, FRISP VAN DER MEULEN 7 DE BROERTJES HEINEN MAAR DE REST NATUURLIJK OOK ZOALS ELVIRA WIEDER

2004, PAUL BRUINSMA

ALLEMAAL HEEL ERG PRIL MAAR DO...

ALLEMAAL HEEL ERG PRIL MAAR DOOR VERHUIZINGEN, MIJNERZIJDS IEDEREEN UIT HET ZICHT VERLOREN, OP EEN NU NOG ZEER GOEDE EN ZEER DIERBARE VRIENDIN NA. DIE IK OOK EIGENLIJK NOG STEEDS TE WEINIG ZIE. TROUWENS IN 1E INSTANTIE OP DE ZUYLEN VAN NIJENVELTSTRAAT VLAKBIJ DE SCHOOLSTRAAT, LATER IN DE JOHAN OF CORNELIS DE WITTSTRAAT.

2004, PAUL BRUINSMA

TOEN WAS BIJNA ALLES NOG LEUK ...

TOEN WAS BIJNA ALLES NOG LEUK EN GEWOON GEZELLIG ZOALS HET NU OOK NOG ZOU MOETEN ZIJN. DOOR VERHUIZINGEN BIJNA IEDEREEN UIT HET ZICHT GERAAKT, OP EEN ZEER GOEDE EN DIERBARE VRIENDIN NA, DIE IK OOK NOG EENS TE WEING ZIE DOOR DE JAREN HEEN.TROUWENS IN DEZE PERIODE ZAT DE LAATSTE 1E KLAS VAN DE (M)ULO, DAARNA OOK DE 1E KLAS VAN DE MAVO GEDAAN EN EEN GEDEELTE VAN DE 2E KLAS MAVO.

2004, PAUL BRUINSMA
?