Ontdek PLUS

Paul Bronsgeest

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Paul Bronsgeest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Paul Bronsgeest heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb nog in de oude noodgebouwen gezeten.

  heb nog in de oude noodgebouwen gezeten. is moeilijk om van die tijd nog herinneringen op te halen. ik herken nog wel de meeste namen.

  Zwaluw, 1965

  omdat ik ben gaan verhuizen naar Heerhugowaard heb ik deze school maar een jaar bezocht.

  omdat ik ben gaan verhuizen naar Heerhugowaard heb ik deze school maar een jaar bezocht. samen met Peter Deen vanaf de Prof. Einsteinschool hierheen gegaan. het Daltononderwijs heeft me nooit meer losgelaten. ben verliefd geweest op Anita Singers, maar raakte haar kwijt aan Peter, zielig heh.

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1973

  te veel herinneringen om op te noemen.

  te veel herinneringen om op te noemen. ga toch een poging wagen: schoolvoetbal met o.a. Peter Deen, Bert Wismijer, Martin Hundt en ik stond op doel; onze school had nogal een redelijke reputatie hoog te houden op schoolvoetbal gebied. ben verliefd geweest op Ellis van der Hoek (zat een jaar hoger en het leverde mijn eerste echte zoen op en ik voel hem nog!), Cathy? Caldenhove, Sigrid Springer en heel erg op Lies Nuberg (we gingen in de lagere klassen altijd voor een cent een toverbal halen bij de sigarenwinkel op het delflandplein en dan wisselde die van mond als er een nieuwe kleur verscheen). Jurgens in 5 en 6 was ook voor mij niet echt een succes. is later allemaal goed gekomen. gymnasium in Alkmaar gedaan en ben nu woonachtig in het mooie Leeuwarden en werk als onafhankelijk innovatie adviseur.

  Prof Einstein, 1967