Bekijk het volledige profiel van Paul Braaksma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Paul Braaksma heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

In 2009 begonnen aan HBO Recht...

In 2009 begonnen aan HBO Rechten en op 26 juni 2013 - na de verdediging van mijn scriptie - mijn Getuigschrift behaald.

2010, Paul Braaksma

Fantastische tijd tijdens de M...

Fantastische tijd tijdens de MAVO, vervolg van die tijd op de HAVO en de PABO. Met Marieke. Pasen naar Parijs met de oudere jaars. Ik ben al die namen kwijt! Peter van der Kroft was als ik mij goed herinner één van die Parijsgangers in welke groep ik mee ging. Café Bruins in Bennebroek. Onwijs!!! En natuurlijk Peter Pollé! Je kunt mij een bericht sturen. Het adres begint met mijn achternaam, daarna het welbekende teken (shift-2) gevolgd door sintmaarten, een punt en de letters net.

2004, Paul Braaksma

Directrice Roozen, "Dop" Korte...

Directrice Roozen, "Dop" Kortekaas, Juffrouw Reinders (Tekenen). Het eerste schooljaar voor mij was tevens het eerste schooljaar dat de Maria Mavo een gemengd schooljaar inging. Te gekke tijd. Elke maand een klasse feest. (aan het eind van het schooljaar 13 mede klasgenoten die het eerste (of was het de tweede klas) over mochten doen. Ida ..., Marijke Meurs, Jan van Lieshout, Marcel Moison, Debbie ..., en in mijn laatste jaar Pauline van Harten. Je kunt mij een bericht sturen. Het adres begint met mijn achternaam, daarna het welbekende teken (shift-2) gevolgd door sintmaarten, een punt en de letters net.

2004, Paul Braaksma
?