Bekijk het volledige profiel van Paul Bosveld en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Paul Bosveld heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb een enorm leuke tijd ge...

Ik heb een enorm leuke tijd gehad op het Grotius later Hugo de Groot Hoogte punten waren de talenten jachten en uitvoeringen. We hadden leuke en waardeloze leerkrachten. Ik zal nog eens in mijn oude agenda's kijken wat ik er nog aan kan toevoegen. Schijf mij als je me nog herinnert.

2006, Paul Bosveld

Al mijn juffen en meesters ju...

Al mijn juffen en meesters juffrouw valkenburg, juffrouw schraage juffrouw de haan (later nordhousen) juffrouw de jonge meneer dijkstra meneer kwantes meneer oosterheert Verder herinner ik me een lied wat we gezongen hebben op een jubileum feest: Pas op kijk uit, wij komen u hier amuseren. Pas op kijk uit ,weg met gepraat van hoge heren! wij bieden u dit feestprogramma aan. van hier van daar van alles wat en hopen nu dat verder alles doed zal gaan want stel je voor....Maar wij zijn kinderen van de CMS wij krijgen alle dagen les. Wij maken nu allen maar jool Want het is feest op onze Montessori-School

2006, Paul Bosveld
?