Bekijk het volledige profiel van Paul Bergkamp en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Paul Bergkamp heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Gestart in het noodgebouw bij ...

Gestart in het noodgebouw bij juffrouw Westendorp. Andere leerkrachten de dames Roodt, van Diepen Schmitt, dhr Frederikslust, dhr Fijn. Verhuist naar de nieuwbouw Meer en Vaart 290. Door de inspanningen van de heer de Bruin en Mevrouw de Vries is er toch nog wat van mij terecht gekomen. Fijn had de meest prachtige verhalen over zijn huis op de Stadhouderskade, zijn motorfiets (bleek een Solex te zijn) en het latere landhuis (een doorzonwoning) te Uitgeest. Kortom overdrijven was zijn vak. Namen die mij nog te binnen schieten zijn: Joost Brockhof, Frans Burgers, Henny Kuiper, Loes???, René Blondel, Peter Boel

2004, Paul Bergkamp

Kwam in de 5e klas bij de heer...

Kwam in de 5e klas bij de heer Bakker of de heer Geel op deze school. Heb deze klas 2x moeten doen. In de 6e klas kregen wij de heer Friebel. Uitstekende vent. Gaf op zaterdag wat extra les aan Jan Schilder, Bennie Spoorman en mijn persoontje. Konden daardoor naar de MULO. Ben hem daar tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor. Vriendjes en vriendinnetjes waren Frits Oude Elfrink, Karin de Groot, Alice van Gils, Loesje Suer, Kootje van Amersfoort, Meindert Boonstra, Jan Johan en Rob Muis.

2004, Paul Bergkamp

Ben mijn cariëre begonnen bij ...

Ben mijn cariëre begonnen bij broeder Christoffel. Konden amper lezen maar waren wel in staat de heilige mis in het latijn op te dreunen. Meneer Kersten was een alleraardigste man terwijl broeder Erasmus een beetje doof en driftig was. De heer van Rijn was in mijn ogen een geweldig geleerde professor. Op latere leeftijd kwam ik er pas achter dat dat nogal meeviel.

2004, Paul Bergkamp
?