paul barends

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van paul barends en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  paul barends heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige tijd gehad.

  Geweldige tijd gehad. Eerste klas Oude Velperweg, daarna 2 en 3 gym op de Velperweg, 4 gym op de Agnietenstraat en 5 en 6 gym weer op de Velperweg. Goede herinneringen aan Reith, Vijverberg, Rood, Op den Kamp, van Hengstum, duitse en nederlandse Dekkers, Molleman, Gudde, van der Linden, Engels , van Maarseveen, Overmaat, Lenferink, en zo nog veel meer leraren, en niet te vergeten Matser. Ik zal een volgende keer wat klassefoto's toevoegen. Ben benieuwd hoe het gaat met oude vrienden als Pieter Verhulst (uit de Dovenetellaan), Han Begas (uit Oosterbeek), Marleen Neerinkx (Uit de Steenstraat), Ineke Hassink (uit Oosterbeek), Aloys Bruens (uit Ulft).

  Katholiek Gelders Lyceum, 1962

  Het zijn vooral namen die ik me herinner: meesters en juffrouwen Bonnier, Maas, Wissink, Schouten.

  Het zijn vooral namen die ik me herinner: meesters en juffrouwen Bonnier, Maas, Wissink, Schouten. Het schoolplein met zijn verschillend gekleurde tegels zodat we precies wisten waar we wel en niet mochten spelen in het speelkwartier. De gezamenlijke zanguurtjes in de hal onder leiding van meneer Schouten en het bekijken van speelfilms (Rin Tin Tin). Mijn schoolvriendjes Jos Laarman, Robbie van Beek (beiden uit de van Huevenstraat waar ik destijds woonde). Ik zal nog eens diep in mijn herinnering graven en later meer berichten.

  Jozef Sarto Arnhem, 1956

  ?