Bekijk het volledige profiel van Paul Baars en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Paul Baars heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Natuurlijk de directeur van de...

Natuurlijk de directeur van de MULO, mijnheer van de Ree met zijn plastic sandaaltjes en ......... zijn "lievelingen." Zo noemde hij de mensen, die volgens hem in de vakken, die hij ons gaf (wiskunde). Keek hij toch op zijn neus, toen ik bij het eindexamen in 1962 voor algebra, meetkunde en natuurkunde een 10 haalde !! Kan me van naam alleen nog Ankie Ernst en John ?? herinneren.

2007, Paul Baars

Mijn eerste Lagere School, nad...

Mijn eerste Lagere School, nadat mijn ouders, zusje en ik uit Nederlands Indie in Zuidwolde (Schoolstraat) kwamen wonen. Ik herinner mij meester Palthe nog met zijn "medicijntje," een forse, pijnlijke kneep in je wangen. Wie ik mij heel goed herinner zijn Tjitske Koopmans en Teunie Kort. Op deze twee was ik smoor verliefd. Omdat wij RK waren ging ik al weer vlug naar een Lagere School in Groningen ( Tuinbouwdwarsstraat).

2007, Paul Baars

Van de docenten herinner ik me...

Van de docenten herinner ik me "Knibbel," "Makreel, en "Kreeft" nog heel goed. Hun normale namen waren trouwens Nibbelke, Marqueering en Nuijt. Mijn favorieten uit de klas waren Jantje Dröge en Bertie Luttmer. Mijn grootste favoriete was Betsie Mulder en ook haar vriendin die Josje heette.

2004, Paul Baars
?