Patty van der Beek-Timmers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patty van der Beek-Timmers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patty van der Beek-Timmers heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn favoriet was jufr.

  Mijn favoriet was jufr.Hoes (nu Ooms)die ging trouwen toen mocht ik samen met Harry van Bourgondiën zingen. Mijn vriendinnen Sylvia v.d. Meer en José Tollenaar. Ellen Hilterman, Gemma van der *************************** Leuke school

  R.K. Opleidingsschool St. J..., 1965

  mijn enige herinnering is dat ik deze school niet echt leuk heb gevonden.

  mijn enige herinnering is dat ik deze school niet echt leuk heb gevonden. Vooral dircteur Habraken was zeker niet aardig na 1 jaar ben ik daarom ook overgestapt naar de Maria Mavo, dit was echt een leuke school. ********************

  Theresia mavo, 1972

  Ik kwam van de Theresia Mavo wat in contrast stond met de "vrijgevochten" Maria-Mavo de school waar je zelfs leraren bij de voornaam mocht noemen.

  Ik kwam van de Theresia Mavo wat in contrast stond met de "vrijgevochten" Maria-Mavo de school waar je zelfs leraren bij de voornaam mocht noemen. Een heel tijgerbrood met roomboter halen bij het bakkertje aan de overkant. Vriendinnen Monique de Laat ,Marion Huveneers ( nog steeds) Brigitte van Houten en mijn nicht Deanne Fleuren kortom hele leuke school met leuke docenten, Dhr.v.d IJssel, Kruyer,Metzelaar,Copijn,de Bruijn (basketballer) Mariska Brinkman die gekke Merks (godsdient) Klaver natuurlijk Juf Roozen. Paaschoonmaak en nog zoveel meer leuke dingen. Leren deed ik niet maar naar school gaan graag.

  Maria Mavo/Mulo, 1973

  ?