Patrick Veenstra

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrick Veenstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Patrick Veenstra heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heel veelzijdige opleiding.

  Heel veelzijdige opleiding. Leuke lokatie midden in de stad, leuke mensen. Leuke stage(s) gehad, beulen in een hotel in Dublin met Paul, daarna maar snel in een Aluminiumfariek in Delfzijl aan het werk. Ging toen veel om met Robert Jorna. En geloof het of niet ik spreek voor mijn werk veel met facility managers, is het toch nog ergens goed voor geweest!

  2003, Patrick Veenstra

  De school stond 1 straat van mij huis.

  De school stond 1 straat van mij huis. Het laatste jaar in de klas van Ton Viel niet veel gedaan ik had alles al af....veel spectaculaire auto's getekend met Frodo. Verder herinner ik mij Rob, Erik en Rene D.

  2003, Patrick Veenstra

  Toffe tijd gehad wel 2 keer blijven zitten.

  Toffe tijd gehad wel 2 keer blijven zitten. Maar dat heeft geen gevolgen gehad. Ik kan me meneer "Jew York" Kreulen goed herinneren en natuurlijk leraar Engels "Terrible Blink" ik lag altijd overhoop met die man. Verder veel gedaan met muziek verzorgen op allerlei feestjes met de drive-in discotheek (met Frank, Willem, Michel en alle anderen). Yeah Pump that Beat!!

  2003, Patrick Veenstra
  ?