Patrick van der Wel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrick van der Wel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patrick van der Wel heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldig leuke tijd gehad, veel pionierswerk gedaan met fantastische collega's en ontzettend fijne leerlingen.

  Geweldig leuke tijd gehad, veel pionierswerk gedaan met fantastische collega's en ontzettend fijne leerlingen. Voor mij een periode die ik nooit zal vergeten!

  Jan Tinbergen College, 1995

  De goede en leuke lessen van Mike Staring, Koen Pilot en Nele van den Berg van de vakgroep Wiskunde.

  De goede en leuke lessen van Mike Staring, Koen Pilot en Nele van den Berg van de vakgroep Wiskunde. Ook de andere docenten waren goed hoor, maar deze drie zijn me het meeste bijgebleven. Ik heb 4 gezellige en succesvolle jaren gehad. Ik heb veel mensen leren kennen en heb aan al die mensen een hele goede vriend over gehouden: Jan Hovius. Ik heb ook de eerstegraadsopleiding gedaan en afgerond en ben nu bovenbouw docent wiskunde op het Pleincollege Van Maerlant in Eindhoven.

  Fontys Hogescholen Lerareno..., 1989

  Overvolle aula's, de gezellige polivalente ruimte, de tentamens in een tennishal of in een zalencentrum in the middle of nowhere.

  Overvolle aula's, de gezellige polivalente ruimte, de tentamens in een tennishal of in een zalencentrum in the middle of nowhere. Veel mensen leren kennen, veel gefeest en in rap tempo volwassen geworden, met vallen en opstaan. Ben gelukkig met mijn studie gestopt om docent wiskunde te worden.

  Universiteit Brabant, 1987

  ?