Patrick Sohilait

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrick Sohilait en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patrick Sohilait heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gelachen met Daan Mulder, Jessica Lavooy, Linda Brouwer, Serge etc.

  Gelachen met Daan Mulder, Jessica Lavooy, Linda Brouwer, Serge etc. Interessante lessen bij Guido!

  Mr. Koetsier, HTS van de Co..., 1996

  1e jaar gelachen met Oran, Eline, Omar en Krim, Carlos en die kok oorspronkelijk uit Almere die in restaurant NL te New York kroketten opdiend.

  1e jaar gelachen met Oran, Eline, Omar en Krim, Carlos en die kok oorspronkelijk uit Almere die in restaurant NL te New York kroketten opdiend. 2e jaar enorm krom gelegen met Roel Bosman, Edwin Lijenaar,Mario Evers en Jeffrey Hollemans en de rest van de meiden te dependance Roelof Hartplein en Fahrenheit. Lunchen bij Broodje Veronica tevens ingepropt in de witte golf van Lijenaar. Dijkloop, Warenkennis van Janssen, Top lessen voor Recht van Dhr. Godwald, Slapen tijdens Managment lessen van die "motormuis". 3e Jaar als enige BD-klas mee met de rest van de C-groep.Donny,Johan Strik, die tijden diner in zijn broek piste omdat we stoned waren en een spontane lachkick kregen.De hele werkweek doorgebracht met o.a Sandra Midavene en projectgroep met als onderwerp: Palm Bier.Top tijd!!!

  Kweekschool voor de handel, 1990

  Groene- en te laat-briefjes.

  Groene- en te laat-briefjes. Neue Bahnen, OSO-Radio, Rokersplein, Werkweek. En the best for last: Zangkunst van Meneer Boer, tekenkunst en auteritair gezag van de heer Teeuwen, humor van Tilstra. Tevens gelachen met Gerbert v Geel,Jasper Puyck, Soekha en de meiden Bleeker, van Parreeren, Linda/Esther v Dijk en Mariska Vis.afdeling(bus 146),Cathy Brouwer niet te vergeten! Shout to all these peeps incl. Mark Ruimschoot(Vinkeveen),Ed,Floris,Sabine N, en de rest die ik vergeten ben.Nogmaals een zorgeloos toptijd!!!

  Oversingel LBO, 1984

  ?