Patrick Oude Egberink

Kent 0 personen

Burg. staat - , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrick Oude Egberink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Patrick Oude Egberink heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Leuke school, erg gericht (wat wel bij me past), m'n vrienden daar waren Joris de Vries en Rick ter Braak.

  Leuke school, erg gericht (wat wel bij me past), m'n vrienden daar waren Joris de Vries en Rick ter Braak. Eindelijk hier m'n studie afgerond en onmiddelijk aan werk gegaan in de makelaardij en dat zonder kruiwagen (vader, oom, goede kennis, buurman etc). Helaas zijn zeer veel klasgenoten van mij na deze opleiding niet in de makelaardij aan het werk gekomen.

  2004, Patrick Oude Egberink

  Tja, ik wist echt nog steeds niet wat ik wilde worden, ik was niet gemotiveerd dus ik deed maar wat (vooral vanaf half negen tot een uurtje of vier 's middags kaarten).

  Tja, ik wist echt nog steeds niet wat ik wilde worden, ik was niet gemotiveerd dus ik deed maar wat (vooral vanaf half negen tot een uurtje of vier 's middags kaarten). Wel heb ik het heel gezellig gehad. Leuk is wel dat na mijn introductie-kamp, die zo heftig was, het maar onmiddelijk werd afgeschaft.

  2004, Patrick Oude Egberink

  Ik zou naar 't conservatorium gaan maar aangezien ik nog maar een half jaar gitaar speelde en persé met dat instrument toegelaten wilde worden adviseerde men mij 1 jaar Pabo te volgen voor het pedagogische gebeuren, gevolg: Ik word geen leraar, dan maar H

  Ik zou naar 't conservatorium gaan maar aangezien ik nog maar een half jaar gitaar speelde en persé met dat instrument toegelaten wilde worden adviseerde men mij 1 jaar Pabo te volgen voor het pedagogische gebeuren, gevolg: Ik word geen leraar, dan maar HEAO

  2004, Patrick Oude Egberink
  ?