Patrick Kramer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrick Kramer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patrick Kramer heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke school en een gave nederlandse juf Marga Melchers en van de klasgenoten kan ik me nog maar een paar herinneren: Brigitte schwartz, Mary Jane benner, Cher cordes, Stanley, Sandy baars, Carlos bernardo, Michel van ravenstein, Tiny.

  leuke school en een gave nederlandse juf Marga Melchers en van de klasgenoten kan ik me nog maar een paar herinneren: Brigitte schwartz, Mary Jane benner, Cher cordes, Stanley, Sandy baars, Carlos bernardo, Michel van ravenstein, Tiny

  Scholengemeenschap Westelij..., 1988

  tja leuke tijd gehad daar bij borgman mocht je echt alles zelfs eten en roken in de klas als je de rook maar in je tas blies wat een wereldvent de aula werd zelfs naar hem vernoemd dacht ik borgmanplein of zo iedereen mocht die man.

  tja leuke tijd gehad daar bij borgman mocht je echt alles zelfs eten en roken in de klas als je de rook maar in je tas blies wat een wereldvent de aula werd zelfs naar hem vernoemd dacht ik borgmanplein of zo iedereen mocht die man

  Apolloschool voor Voorberei..., 1986

  jammer dat mijn oude school weg ging (Lovelingeschool) en dat ik naar een andere school moest voor 2 jaar.

  jammer dat mijn oude school weg ging (Lovelingeschool) en dat ik naar een andere school moest voor 2 jaar

  Pionier, 1985

  ?