Patrick Dijkstra

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrick Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patrick Dijkstra heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eigenlijk niet al teveel herinneringen aan deze school vanwege het feit dat ik ongeveer 70 % van de tijd afwezig was en in de stad zat te kaarten en bier te drinken met klasgenoten Julian Hilgen, Erik Werksma en Aljo van Voorn.

  Eigenlijk niet al teveel herinneringen aan deze school vanwege het feit dat ik ongeveer 70 % van de tijd afwezig was en in de stad zat te kaarten en bier te drinken met klasgenoten Julian Hilgen, Erik Werksma en Aljo van Voorn.......... Wat ik nog wel weet is de toffe tijd die wij hadden tijdens onze schoolreis naar Londen........de voetbalwedstrijd Engeland - Nigeria op het "heilige" gras van het oude Wembley Stadion. Een vriendschappelijke match, maar toch rillingen over de rug.....De heen -en terugreis werden gekenmerkd door alcoholmisbruik en kaarten, kaarten, kaarten. Toepen, klaverjassen, blackjack, poker..... De schooltijd werd gekenmerkt door het feit dat ik regelmatig bij de directeur op zijn kamer zat vanwege mijn absentie, maar ja, diploma toch mooi gehaald...........

  Verrijn Stuart MEAO, 1992

  Heb 6 te gekke jaren gehad op deze school.

  Heb 6 te gekke jaren gehad op deze school. Hoewel het bekend stond als de RijksStaatsGevangenis Kamerlingh Onnes heb ik de mooiste jaren dat ik naar school ging toch op deze school beleefd. Vooral de schoolfeesten in Huize Maas waren te gek en de reis naar Parijs met 5 HAVO was geweldig, wat een feest. Goede herinneringen heb ik nog steeds aan de jongens en meiden die in de loop der jaren in dezelfde klassen zaten als ik : Yvette Boersma, Marianne Weber, Anneke Gortemulder, Anne-Marie Datema, Fennanda Vrieze, Jeannette en Mathilde Kuiper, Gea Bloemhof, Vanessa Hoving, etc.etc. Schoolliefde was 1 van bovengenoemde dames, maar helaas waren wij beiden in die tijd te verlegen om elkaar dat duidelijk te maken en dus is er spijtig genoeg nooit iets tussen ons geweest en daar denk ik vaak nog met weemoed aan terug :( ....., maar ja eigen schuld. Naast de meiden natuurlijk de boys Julian Hilgen, Marcel Joosten, Roy Reilman, Bas Wessels, Erwin Folgers, Mark van Agteren, etc.etc. Eigenlijk teveel om op te noemen. Mocht ik mensen vergeten zijn te noemen......bij deze SORRY. Bij de leraren waren er een paar die er echt uit staken en die je ook nooit meer vergeet, zowel in positieve als in negatieve zin. Ik zal mij hier maar beperken tot 2 hele positieve te weten Meneer Brouwer van Handelswetenschappen en Meneer Bloemers van Nederlands........... Afijn geweldige jaren en hoop dat we elkaar in de toekomst nog vaak tegen het lijf mogen lopen want dat gebeurt veel te weinig. De reunie is ook alweer 2 jaar geleden.........

  RSG Kamerlingh Onnes, 1986

  Jeugdherinneringen aan de Dr.

  Jeugdherinneringen aan de Dr.Jac.P.Thijsse School, mijn eerste school, tegenwoordig heet het O.B.S. de Ploeg en is verhuisd naar een andere locatie aan de Zuiderweg. Alles was nog ongedwongen en speels......... 1 leraar stak met kop en schouders boven iedereen uit en dat was Meester Albert uit Annen, voetballen tijdens de sportuurtjes was 1 van zijn en ook onze favoriete bezigheden... Veel van mijn klasgenootjes uit die tijd gingen mee naar de middelbare school dus de overgang van de(toen nog) 6e klas naar de brugklas was niet zo groot omdat wij met een groepje waren. Klasgenoten uit die tijd waren onder andere : Erwin Wilkens, Marcel Joosten, Julian Hilgen, Jeroen Meijer, Marcel Woest, Matthieu Schreurs, Gea Bloemhof, Miriam Dinkelman, Sabine Klunder, etc.etc.

  j.p thijsse school, 1979

  ?