Patrick Bongers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patrick Bongers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patrick Bongers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een leuke school, vond het al leuk voordat ik dagelijks naar school moest.

  Wat een leuke school, vond het al leuk voordat ik dagelijks naar school moest. Het leukste was altijd de stoeipartijen, die ik had met meneer "rooie" Wim Beenakker 9zelfs toen ik van school was ging ik nog terug). Mijn slechte herinnering was toch in groep 8 (klas 6) toen ik op de 3e dag in de sloot ben gevallen, omdat meneer het zonodig vond om mij voorop te laten rijden inplaats van achter aan. Een de musical terwijl iedereen vroeg hoe het heette, kregen we steeds als antwoord "Geen Idee" en wij maar denken dat ie het niet wist.

  Blaricum, 1980

  Heb in principe weinig goede herinneringen aan deze school, maar de goede herinneringen, die ik zijn bij de leraren: Meneer en Mevrouw Warntjes, Meneer Hartog.

  Heb in principe weinig goede herinneringen aan deze school, maar de goede herinneringen, die ik zijn bij de leraren: Meneer en Mevrouw Warntjes, Meneer Hartog. En met de meeste leerlingen, had ik meer ruzie dan vriendschap.

  L.H.N.O./De Gemeenlanden, 1985

  ?