Patricia Witkam

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patricia Witkam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patricia Witkam heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school was het soms echt feest hahahaha.

  Op deze school was het soms echt feest hahahaha... Mijn vriendin uit deze schooltijd was Petra Boon maar ik herriner me ook Corina vd Bas, Linda (pinda), Patricia (stuud) Thereze Noorlander, Monique, Kitty, Heidi Hopstaken, Diana Foks, Diane vd Hoek, Piet, Sebastiaan en er zullen er nog meer zijn die me even niet te binnen schieten. Tussen de middag oud krimpen of lekker banjeren op de Crimphof, patatje halen bij toen nog Piet Banen !! Leuke tijd gehad, zeker het schoolreisje naar Centerparcs was er 1 om nooit meer te vergeten !! hahaha.... een reunie van deze school (tijd) lijkt me top !!!

  Scholengemeenschap 'De Verb..., 1984

  Ik heb niet zo lang op deze school gezeten, ik bleef zitten in de 1e en was als enige geloof ik de punker van de school hahahahaa.

  Ik heb niet zo lang op deze school gezeten, ik bleef zitten in de 1e en was als enige geloof ik de punker van de school hahahahaa... In de 2e hoefde ik al gauw niet meer op school te komen... ik weet ook niet waarom ;-) whahahahaaaa..... mijn vriendin op die school in die tijd was Joyce v/d Graaf maar ik herriner me ook Funda Zeman, Saskia vd Steen, Els, Marco Willems, Maurice Telusa (pestkop hahaha) De leraren Schutte, Mimouni, Veth (pfffffffff) de Wit (was ook ineens spoorloos geloof ik) Elenbaas beter bekend als Spetterbaas hahahahaa..... het was een korte heftige schooltijd voor mij.

  Diederik van Alkemade MAVO, 1981

  Dit was een hele vrije school, leuke jaren gehad.

  Dit was een hele vrije school, leuke jaren gehad. Tineke en Louise waren mijn leraressen. Je had iedere vrijdag weekafsluiting en wat dacht je van werkweek Ulvenhout ? Hahahaa yep t was echt een leuke tijd.

  Samsam, 1976

  ?