Bekijk het volledige profiel van Patricia Wagner en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Patricia Wagner heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het was een gezellige klas, al...

Het was een gezellige klas, al moesten de meesten in het begin aan mijn kale 'gabber'-kapsel wennen hahahaha (is trouwens allang weer aangegroeid hoor)! En het weekend Maastricht zal ik niet snel vergeten!! Wat hebben we daar een lol gehad met z'n allen!

2004, Patricia Wagner

De musical " Zet 'm op 8" was ...

De musical " Zet 'm op 8" was erg leuk!! (nou doeiiii) Eigenlijk heb ik alleen maar leuke herinneringen!

2004, Patricia Wagner

Wat een stel gajes hadden wij ...

Wat een stel gajes hadden wij in de klas, maar er was dan ook altijd wel iets te beleven! Leuke herinneringen aan school zijn o.a. twee jaar toneel met Albert Maurits. Niet dat ik daar voor in de wieg gelegd ben, maar het was wel heel erg leuk om te doen. In 3 HAVO bij Aardrijkskunde werd ik altijd samen met mijn vriendin Sandra de klas uit werd gestuurd door meneer Mahabier. Niet omdat we vervelend waren, maar omdat hij wilde dat wij thee gingen drinken in de kantine...tja... Als er nog oude klasgenootjes zijn die het leuk vinden om een berichtje te sturen... p.wagner3 bij hello met een c ervoor en nederland erachter.

2004, Patricia Wagner
?