Patricia Vermeeren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patricia Vermeeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Patricia Vermeeren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste 2 jaren Panta Rhei bij BCC aan de kant van Ouderkerk.

  De eerste 2 jaren Panta Rhei bij BCC aan de kant van Ouderkerk. En 3 jaar op de Hortensialaan (1 jr herprofileren). Ik herinner me Bowie en Nena. Ook Bob Marley kwam veel voorbij. Ana, van Portugeze afkomst, Monique. Maar natuurlijk ook Edith Galjaard en Ingrid ten Hove. Vooral met die laatste 2 trok ik veel op. Ook komen er namen boven als Alfred Pruys (windsurfen!) en Quirin Boere (The Cure). Waar zijn al deze mensen gebleven en hoe gaat het ermee?

  Panta Rhei, 1983

  Spelen in de zandbak.

  Spelen in de zandbak. Als ik het me goed herinner renden we altijd naar buiten als er een helicopter over vloog om dan een liedje te zingen "helicopter, helicopter, mag ik met je mee omhoog". De waterbakken in de klas. De foto die je moest omdraaien als je op school aanwezig was.

  Kleuterschool Pinkeltje, 1972

  Meester Frederiks.

  Meester Frederiks. Als we opgesteld stonden om naar de gymzaal te fietsen riep hij altijd "karren maar". En juf. Schelling die in de 5e klas het boek over de Sater voorlas. Dat vond ik altijd leuk. Vooral als we dan ook mochten tekenen ondertussen.

  Maria Goretti school, 1974

  ?