Bekijk het volledige profiel van patricia van Schaik en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

patricia van Schaik heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb het altijd leuk gevonde...

Ik heb het altijd leuk gevonden op deze school. Ik kan me nog herinneren dat we in de 3de klas een nieuwe juf kregen die een doorzichtig bloesje had, en de jongens vonden dat natuurlijk geweldig.En onze verkeersexamen, dat er van die ongeloofelijke, echt niet na te vertellen fouten werden gemaakt. echt heel erg leuk om weer eens wat van jullie allemaal te zien op deze site.

2004, patricia van Schaik

Vooral verpleegkunde is me bij...

Vooral verpleegkunde is me bij gebleven, altijd erg leuk met de lerares, en natuurlijk de leraar van godsdienst, gave kerel was dat. Tussen de middag broodjes kroket halen bij de plaatselijke snackbar.En wat dacht je van niet te vergeten de dans marathon,als ik liedjes hoor die daar in die 24 uur zijn grijs gedraaid krijg ik spontaan pijn in m'n voeten. Ik weet nog wel wat namen: patricia,marlene jolanda, angelique,

2004, patricia van Schaik

kooklessen, vreselijk was dat ...

kooklessen, vreselijk was dat ik had het altijd gedaan.(maar meestal deed ik het dan ook)En dat we als er weer waren uitgestuurd, blikjes sinas en cola toch weer wisten open te maken met onze fietssleutel ofzo. En die keer dat we moesten koken voor de juf, zeepsop in haar koekjes, ze merkte er niet van. Maar je moest echt je pannelappen niet vergeten. O ja en die keer dat de juf van koken te laat was en we gingen ons verstoppen in de achterste keukens... we hoorde voetstappen en de deur ging open en.... het was de direkteur.Ik denk nog vaak terug aan die tijd, en dan ook aan m'n vriedinnen van toen patricia joosten, en marlene dekker. hoe zag je dat zo snel emmy?

2004, patricia van Schaik
?