Bekijk het volledige profiel van patricia vanaalst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

patricia vanaalst heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

1 jaartje handel en 1 jaartje ...

1 jaartje handel en 1 jaartje administratie weet niet veel meer van deze school (was er bijna nooit)

2004, patricia vanaalst

Hoi Ik had 2 klassefoto's van ...

Hoi Ik had 2 klassefoto's van de kleuterschool maar ik wist niet van welke school (de eerste stap?) maar ik herkende mezelf op eentje van richard meester van de kleuterklas van 81-82 (ik was nummertje 2 Patricia van der kraan) en ik woonde op de fabustraat(51?) .Ik heb 2 jr op school gezeten .wie wil ik heb nog een heleboel fotos van toen zal ze opzoeken en kan ze anders doormailen het eenigste wat ik van de school weet is dat we toen een soort speurtocht deden endat alle meesters en juffen verkleed waren als dieren ik heb die foto nog (moet nog even inscannen)Ik ben na melisant verhuist naar hellevoetsluis en daar verder opgegroeid.je kan me mailen op odie977 / mmmsssnnn / com de groetjes van mij .

2004, patricia vanaalst

Ik zat in 1d -2d en toen naar ...

Ik zat in 1d -2d en toen naar kantoor van Wanders. Jah kijkuit en van dongen vd Akker. En in de 4 het winterfeest een beetje ouwehoeren en geinen.Ik woon er nu 6 jaar tegenover en ben vorig jaar op de reunie geweest.(viel wel tegen hoor)

2004, patricia vanaalst
?