Bekijk het volledige profiel van Patricia van der Wal en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Patricia van der Wal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Marlies, Brigitte, Brenda en M...

Marlies, Brigitte, Brenda en Makang wat hebben wij gespijbeld en op de wc's in de Doelen gestaan om in onze avondjurken van het klassieke concert te gaan stappen in de discotheque Bluethiekin, TOP!! Mijn leukste schooltijd! Zijn nog steeds vriendinnen!

2004, Patricia van der Wal

Margreet, Lianne, Annemarie, W...

Margreet, Lianne, Annemarie, Willie en Natacha Baven en Wanda Westdijk! Vond er eigenlijk niks an! Smit zat altijd op mij nek als ik wat te opvallende oorbellen in had daarom helaas geen economie gekozen! Juffrouw Buijs was echt heel erg aardig, Bakker en Van Eijsden mocht ik ook!Weten jullie nog met Dorsman met die engelse kleine Buldog puppies in de les echt leuk maar ik en Willie waren te luidruchtig en ik ja ik ben er toen een keer uitgestuurd!! Ik vergeet nooit meer die keer dat ik mijn schooltas op de brandslang had gezet en deze per ongeluk begon te sproeien, toen ik hoorde dat Putter eraan kwam heb ik tegen Marja van Wensen gevraagd of zij de slang ff wilde pakken kreeg zij de schuld want ik was zo gezegd altijd braaf !BAH shame on me! !!Wel lachuh achteraf heel de school stond blank en later kreeg ik van Putter geen 10 voor mondeling Frans omdat dat nog nooit iemand had gehad, nou bedankt!!!!Want hij zei dat ik die 10 eigenlijk wel verdiend had bah!

2004, Patricia van der Wal

Ik was vriendinnen met Connie ...

Ik was vriendinnen met Connie die toen naar Ouddorp Zeeland ging verhuizen, dat vond ik heel erg in de 4e klas want zij was mijn beste vriendinnetje! Is dat toevallig Conny Edam op pag2?????? Later werd ik vriendinnen met Willie Kuyvenhoven, Christine Quak en Nathalie van de Bos maar ook met Marja van Wensen ging ik om! Met anouska Middelburg ging ik heel af en toe om want zij roddelde altijd zo veel! Erwin Nugteren was altijd een iritant mannetje en Anette Smit de slimste van de meiden! Vincent en Ruud Westbroek van de Jongens! Edwin van de Kaay was de coolste maar ja dat wist ie ook dus dat was weer erg jammer, kwam hem een tijd geleden nog tegen met een grote dochter van een jaar of 10!Lachuh!

2004, Patricia van der Wal
?