Bekijk het volledige profiel van patricia van der Velden en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

patricia van der Velden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik herinner mij niet zo veel o...

Ik herinner mij niet zo veel omdat ik maar tot de 3e klas op deze school heb gezeten,waarvan een lange tijd in een tehuis. Ik herinner mij Corrine(een Frans meisje en een meisje die dr vader een wapenhandelwinkel had. 1 lerares herinner ik mij wel,qua geur dan tenminste zij had altijd oil of oilaz op en vond dat verschrikkelijk stinken.Als zij boos op je was pakte ze je bij je kin en en zette haar duim erin,heeeeel gemeen!

2007, patricia van der Velden

Ik heb het erg naar mijn zin g...

Ik heb het erg naar mijn zin gehad op deze school.Namen schieten mij even niet te binnen maar de leraar die damesvak gaf was heel aardig en van maatschappijleer.Wat ik me nog herrinner is dat bij herenvak een jongen kwam die een voor toen heel modern kapsel wilde en er was een meisje die precies snapte wat hij wilde,volgens mij kwam zij uit Simonshaven.De leraar was bang dat zij het niet begreep en het was beter dat hij het deed en de hele klas moest even mee kijken.Onder veel geoooohhhh en geaaaaahhhhh,hebben we staan toe kijken naar wit vertrokken jongetje die huilend weg ging. Ik weet nog dat ik veel optrok met Sonja van Aleven,tenminste ik dacht dat dat haar achternaam was.

2004, patricia van der Velden

Ik weet nog dat we een hele ru...

Ik weet nog dat we een hele rumoerige klas hadden en dat er een groepje was,(ik ben zelf selectief vergeetachtig) die konstant een kip nadeden onder de les.Wat ik ook nog weet 1 meisje,ik ben haar naam even die heel erg gepest werd,zij ging veel om met een slechtziend meisje uit de klas.In ieder geval, heb ik het er nu nog wel eens over als het onderwerp pesten ter spraken komt. Ik weet ook wel dat ik veel lol op deze school heb gehad,maar ik zit een beetje met namen die weet ik niet meer.

2004, patricia van der Velden
?