Bekijk het volledige profiel van Patricia Usleeber en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Patricia Usleeber heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heel veel goede herinneringen ...

Heel veel goede herinneringen aan juffrouw Reijninga (leren schrijven met een mooie gele vulpen), meneer Roel van der Eijden en meneer Prak. Van Roel hebben we Peanutbal geleerd, waardoor ik later ook nog een paar jaar heb gesoftbald. Ook zijn we een keer bij hem thuis op visite geweest. Het was een vlotte en moderne leraar, niet zoals alle anderen. We hebben altijd heel veel lol gehad. Ook goeie herinneringen heb ik aan het toneelstuk en schoolkamp in St. Michielsgestel. Op het profiel van Jeroen Heijmens Visser staan nog foto's van het toneelstuk waarin ik de Koningin of Prinses speelde. Bij het schoolkamp heb ik nog een optreden gedaan met Jolanda van de Veerdonk en Miranda. We hebben daar ook 's nachts een spel gedaan in de bossen; rover en karavaan. Heel spannend allemaal. Mijn vriendinnen en vrienden waren: Inge Hock, Jolanda van de Veerdonk, Miranda van de Goor, Ben, en nog vele anderen waar ik zo snel niet op de namen van kom.

2007, Patricia Usleeber

Hele goeie herinneringen! Lief...

Hele goeie herinneringen! Lief, klein schattig schooltje met maar een paar klasjes. Juffrouw Osinga was mijn favouriet! Ik mocht meedoen met een Sinterklaas-viering, dat weet ik nog heel goed. Met Jeroen (Heijmens Visser) heb ik later inderdaad ook nog op de Oranje Nassau school gezeten (het gebouw naast ons) en volgens mij daarna ook nog op het Maasland College (het gebouw tegenover ons), maar dat weet ik niet meer zeker. Een van mijn beste vriendinnen waren Florian Cloo en Fiona de Vos. Bij Fiona hadden ze een heel groot aquarium in de woonkamer (Floraliastraat) en haar vader deed 'iets artistieks'. Zowel Florian als Fiona hadden een broertje maar de namen ben ik kwijt. Op de Prinsesseschool heb ik een hele leuke tijd gehad. Ik weet nog dat er 2 buitenlandse kindjes op school kwamen, dat was toen nog heel bijzonder! Eentje heette Andrew. Met Pasen zaaiden we tuinkers in de vorm van een letter of zoiets en die aten we dan op, op een beschuitje. We speelden altijd buiten, in de zandbank, klimrek, daarna heel veel knikkeren en ballen, rolschaatsen, 'stieken' en touwtje springen en ook heel veel tikkertje-spelletjes.

2007, Patricia Usleeber

Hele gezellige school; geweldi...

Hele gezellige school; geweldige Theetuin, waar ik vele uurtjes heb doorgebracht. Vrienden/vriendinnen: Wilma van Gemert, Marleen Zwagerman, Rob Rijs, Carlo Broeders, Monique van de Water, Tonnie Ottenhof, Paul Spijkers.

2007, Patricia Usleeber
?