Patricia tenHoope

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patricia tenHoope en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patricia tenHoope heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij helaas niet zoveel herinneren van deze school.

  Ik kan mij helaas niet zoveel herinneren van deze school. Ik heb daar maar een paar jaar op school gezeten. Ik weet nog dat ik een juf had die Marianne heet. In de kleuterklas zat ik bij Jeroen in de klas. Die is later verhuisd, en naar mijn weten was dat naar Amstelveen. Verder kan ik mij nog ene Kim herinneren. Ik weet nog dat we tijdens carnaval verkleed gingen. Ik als fee en Kim als clown. Verder weet ik jammer genoeg nog weinig van deze tijd.

  De Flevo-School, 1982

  Het was een tijd waaraan ik best wel leuke herinneringen heb overgehouden.

  Het was een tijd waaraan ik best wel leuke herinneringen heb overgehouden. Ik zat o.a. bij Nina, Vincent F., Vincent d. Vr., Marsha, Marcel in de klas. Later ben ik, samen met Marsha nog doorgegaan met een vervolgopleiding, maar dat was in een ander gebouw. De school was toen verhuisd naar een ander (oud) pand. Ik heb maar een paar maanden op deze opleiding gezeten. Maar ook deze tijd was erg leuk.

  Dudok College Sector Econom..., 1995

  Aan deze school heb ik ontzettend veel leuke herinneringen.

  Aan deze school heb ik ontzettend veel leuke herinneringen. Het laatste jaar zat ik bij meester Wil van Empelen in de klas. Wat ik mij nog goed kan herinneren is dat we het vaak over kamp hadden, en toen dat eenmaal was geweest hadden we het altijd over de afscheidsmusical "Paniek in de luie lift". En natuurlijk niet te vergeten meester Lex. Ik heb nooit bij hem in de klas gezeten, maar aan hem heb ik ook veel leuke en grappige herinneringen. Maar jeetje het is wel een hele tijd geleden zeg, maar daarom is het ook zo leuk om via deze site in contact te komen met oud klasgenootjes. Ben erg benieuwd wat er van hen is geworden. Van sommige weet ik het wel omdat ik die nog steeds zie en mee omga.

  De Kruidenwijzer, 1986

  ?