Bekijk het volledige profiel van Patricia Tempelaars en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Patricia Tempelaars heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

begonnen bij juf Veronique, da...

begonnen bij juf Veronique, daarna naar Juf Judith en bij Juf Mieke in groep 3 gezeten. HIer mochten we thuis frietjes komen eten. In groep 4 naar Men Wiessen, en in 5 bij men. Bergmans. In 6 bij meneer Geulen en in 7 weer bij men. Bergmans. In groep 8 bij men Vos. Verschillende handbal tournooien zijn me bijgebleven en natuurlijk men van Lieshout de directeur.

2004, Patricia Tempelaars

Wat ik me hier nog van kan her...

Wat ik me hier nog van kan herinneren is de eerste werkweek naar de belgische ardennen waar we in de regen een paar hele gezellige dagen hebben gehad, als afsluiting nog een toneelstuk op hebben gevoert waarin ik een haarmdame was. Ook het gezellige kerstweekend met Ilona, Ditta, Karin en Emiel in st maartens zee kan ik me nog goed herinneren. In de tweede stage gelopen op de Prins Willem alexanderschool in Veldhoven, samen met Mirjam en Maaike.

2004, Patricia Tempelaars

De Pabo, nog niet zo heel lang...

De Pabo, nog niet zo heel langgeleden was het nog mijn schooltje. Hoogte punt hier was toch wel de (op eigen initiatief) werkweek naar Italie. Hier 10 dagen doorgebracht met Inge, Jesscia en Gijs. Supper veel gedaan, gelachen, gefeest, maar ook nog iets van opgestoken!!

2004, Patricia Tempelaars
?