Bekijk het volledige profiel van Patricia teDorsthorst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Patricia teDorsthorst heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Zuster Oda en zuster Kassitas ...

Zuster Oda en zuster Kassitas en Aristida, ik vergeet nooit dat ik met mijn stoeltje omviel en toen moest ik van juffrouw Oda zo blijven liggen, want je mocht niet wippen met je stoeltje, zij was echt streng. En als je straf had moest je oortjes tekenen een heel velletje vol (allemaal rondjes). En inderdaad het schoolplein met de kastanjeboom, zitkarretjes, de zandbak, het zwembad als het warm weer was, geweldig. De slofjes en de liga, goeie herinneringen en zolang geleden.

2004, Patricia teDorsthorst

weinig herinneringen, totaal 1...

weinig herinneringen, totaal 1 jaar daar gezeten. Wel Karin Neijenhuis en Mischa, ben wel benieuwd hoe het met Karin gaat.

2004, Patricia teDorsthorst

Juf Bloemen (een schatje), Ger...

Juf Bloemen (een schatje), Gerichausen die altijd naar koffie rook met haar dikke lippenstift op, meester Fukkink waar we alleen maar tekenen, handvaardigheid en toneelstukken deden. Vriendinnen Marleen Hoogveld, Petra van Bentum, Simon Arns. Met meester Rademakers naar Krimdal, geweldig dat spel water/spons/vuur spannend in het bos. Het spel doet het nou nog !

2004, Patricia teDorsthorst
?