patricia sijtsma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van patricia sijtsma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  patricia sijtsma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet er niet veel meer van.

  Ik weet er niet veel meer van. Ik ben verhuisd na groep 4. Ik was toen acht jaar. Ik weet wel dat ik er een penvriendin op na heb gehouden. Namen weet ik ook niet zo goed meer.

  't Tweespan, 1992

  nou de minder favoriete herinnering die ik heb van deze school is dat een aantal leerlingen van mijn klas zich zeer schuldig hebben gemaakt aan zinloos geweld.

  nou de minder favoriete herinnering die ik heb van deze school is dat een aantal leerlingen van mijn klas zich zeer schuldig hebben gemaakt aan zinloos geweld. en wel tegenover mij. ik heb hier daarom ook maar 1 jaar gezeten.

  V Kleffens-School, 1996

  juf siety, en meester gert en jan willem.

  juf siety, en meester gert en jan willem. het allerleukste was de muzikaliteit die we altijd hadden in groep 6 en groep 8. wat ik ook nooit vergeet is dat meester gert fan was van digojim waar mijn vader in speelt. ook vond ik het leuk dat ik altijd voor postduif speelde in groep 8. zo zijn er nog heeeeeeel veeeeeeel leuke herinneringen.

  Ekke de Haanschool, 1997

  ?