Bekijk het volledige profiel van patricia santegoets en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

patricia santegoets heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

te gekke tijd vast cluppie joj...

te gekke tijd vast cluppie jojo (Marjolein),Marco, kabouter(Bob),juggie (Steven). Tuurlijk Peter Schot;-) mijn maatje door dik en dun.( samen werken in zeeland ;-)). Nog wat namen van die tijd Saskia Neijssen, Carla uit delft,Charlotte(charlie) Horst,Marco,Jolanda van Dongen,Fransica de Bruin,Cliff,Jolanda de Geus,Diana Lionaar,William,Joop,Irma Schotman,Monique Ruygersberg en ik weet er zijn er meer van die tijd maar die namen kan ik even niet voor me halen. heb wel foto's van de streekschool dus zal ze er binnen kort op zetten. Je kon altijd heel erg lachen met Ger en van Joop zijn lessen leerde je veel als je niet in slaap viel van zijn stem Johan geweldige vent dan had je Hans die was echt maf errug lachen heb later de avond opleiding gedaan om alsnog zwemleider a en b te halen jeetje schoolliefde ja heb ik wel gehad op de streek-school hahaha de kampen waren gewoon geweldig vooral de kamp waar we uit moesten kijken voor de stropers erg gelachen fijne tijd denk er aan met een glimlach.Mischien wel leuk om weer een reunie te hebben van de jaren tachtig.

2004, patricia santegoets

Ik zat in de klas bij Sharon ,...

Ik zat in de klas bij Sharon ,Bianca,Desi,Cassandra,Elizabeth,Temel,Fanny,Johan was ook me buurjongen,Evert, Norbert(Noppie),Mayqua,Mila,Mohammed,Rita en nog meer maar kan niet op meer namen komen. Ik kwam pas in de tweede klas op school mijn juffrouw daar was juffrouw Ham echt een hele lieve vrouw de 3 de klas was juffrouw van Amerongen kan ik me weing van herinneren de 4 de klas was meester Henkelman wel aardig maar vaak grapjes ten koste van andere de 5 de was een ramp daar had ik zuster Ludwina wat een mens zeg ze stonk uit der bek en je kreeg straf als je juffrouw zei de 6 de was eerst door meester van Rijn een hele aardige leraar jammer genoeg werd hij ziek en werd vervangen door meester van Veen en van hem kan ik niks positiefs zeggen.

2004, patricia santegoets

ik zat in de klas bij bianca m...

ik zat in de klas bij bianca me nicht, carolien, desi, heidi,shyama(pipi),irene jeetje om even de namen op te noemen we hadden evert en jerry en wilco jegh de bullen vreter en cem, haime, ayhan,sharda,brigitte en op meer namen kan ik niet komen ik haal nu de klassen door elkaar maar dat zijn namen die ik nog weet

2004, patricia santegoets
?