Bekijk het volledige profiel van Patricia Notting en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Patricia Notting heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Stage gelopen in Brussel, was ...

Stage gelopen in Brussel, was erg leuk en hoewel cliché veel geleerd. In augustus 2003 al klaar, alleen mijn laatste MKT tentamen wilde niet echt lukken (les van Ms. Lin. Uiteindelijk dan toch nog redelijk vlot mijn diploma gehaald in februari 2004.

2005, Patricia Notting

Ik ben er redelijk vlotjes doo...

Ik ben er redelijk vlotjes doorheen gegaan. Later werd de school omgedoopt in ROC Zadkine Culinair. Voor mijn stages heb ik in Amsterdam en in Engeland gezeten. Het leukste was natuurlijk de wijnreis naar Duitsland in de tweede klas. Maar ook leuk waren de bedrijfsbezoeken aan o.a. Heineken. Strak, strak in mijn MHS-pak, kijk eens hoe ik hak, hak....

2005, Patricia Notting

Leuke school niet te groot. Al...

Leuke school niet te groot. Altijd gezellig. Meester Frans, Jos en Arthur. In de laatste twee jaar kreeg ik les van Henry. In mijn klas zaten o.a. Remco Oomen, Jovanca, Miranda, Aswintha, François. Wat ik mij nog goed kan herinneren is de tijd dat wij tijdelijk in het gebouw van de Klinker zaten, de werkweek met "Machteld" in Oostvoorne en de musical in groep 8.

2005, Patricia Notting
?