patricia Lubbers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van patricia Lubbers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  patricia Lubbers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet niet zo veel meer.

  Weet niet zo veel meer. Les gehad van meneer Jansen. Is er ook toen niet een juf getrouwd waar we met de klas naar toe gingen? Schaatwedstrijden achter de school in plaat van gym. Was bevriend met Ada en Monica Coppens.Wie kent mij nog? Patricia Schol was toen mijn naam.

  Van der Meij school, 1973

  Kwam in de tijd in 6 klas erbij en weet niet zeker of het jaartal klopt.

  Kwam in de tijd in 6 klas erbij en weet niet zeker of het jaartal klopt.Les gehad van Fred langman.Weet niet zo veel meer er van,dikkie tonkes,soeverein,nicole de graaf,jacquline van de werf,irma messchaert zijn wat namen die me te binnen schieten.

  Openbare basisschool 't Dri..., 1976

  kook les was toppie en natuurlijk les van hans vos en hans wetterhan(?)waren echt te gek,leuke tijd gehad alhoewel op de reunie weinig dingen naar voren zijn gekomen,misschien al weer te lang terug denk ik.

  kook les was toppie en natuurlijk les van hans vos en hans wetterhan(?)waren echt te gek,leuke tijd gehad alhoewel op de reunie weinig dingen naar voren zijn gekomen,misschien al weer te lang terug denk ik.Zie ook vaak bekenden nog maar misschien ben ik wel te veel veranderd?

  Lagere Technische School (D..., 1977

  ?