Bekijk het volledige profiel van Patricia Linthorst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

Patricia Linthorst heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Een langgekoesterde wens kwam ...

Een langgekoesterde wens kwam voor mij uit in febr.1995 toen ik aangenomen was met mijn zv-diploma voor de parttime inservice opleiding.De PTA-'95 was de naam voor onze groep. Gestart met zo'n 12 mensen en na de pré-klinische periode van 3 maanden waren we nog met z'n viertjes over. Jacqueline (2x), Monique en ik!Ton Bolwijn was onze klassementor en Astrid was ons aanspreekpunt met al onze "probleempjes"van moeders die nog zo nodig moesten studeren.We hebben het met z'n viertjes gehaald, al moest ik na mijn schriftelijk examen (geslaagd)noodgedwongen afhaken, doordat ik ernstig ziek was.Ondanks dat deze studiejaren heel intensief waren voor ons met onze gezinnen, heb ik er hele fijne herinneringen aan over en mijn werk in het Ikaziaziekenhuis.

2005, Patricia Linthorst

Ik heb slechts een half jaar o...

Ik heb slechts een half jaar op de vormingsklas gezeten, tijdopvulling tot mijn opleiding.Namen:Mariëtte & Marjolijn Mulder (tweeling), Wies Fornari, Fransje, Manuela, Mariëtta.Maar de naailessen van mw.Baggerman en de gezondheidszorglessen van mw. Cohen en de kooklessen van mw.?? Een oeroude school grenzend aan het Russisch orthodoxe klooster, vlakbij de Dennenweg, waar we in de pauzes dan ook te vinden waren.Kortom, voor mij was het kort maar krachtig, maar buiten de 2 vriendinnen die ik eraan overgehouden heb (de twins)heb ik er toch een leuke herinnering aan!

2005, Patricia Linthorst

Wat was het een belevenis in d...

Wat was het een belevenis in die tijd, de 1e dansles! Ik was helemaal zenuwachtig.De quick-step of foxtrot leerden we op het nummer van Telly Savalles, Some broken hearts.We hadden les van Sylvia en haar man Tom. Eerst in de kleine dependance aan het spoor. Iedere zondag vrijdansen. Een heerlijke herinnering!!Nu 25 jaar later dans ik met mijn huidige echtgenoot nog altijd heel fanatiek vrije klasse, maar de basispassen zijn toch bij dansschool Wesseling in Delft gezet!

2005, Patricia Linthorst
?