Ontdek PLUS

Patricia Krens

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patricia Krens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patricia Krens heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Super, met z'n alle naar de Ardenne.

  Super, met z'n alle naar de Ardenne. In de "disco" had een vreemde nog iets in mijn glas drinken gedaan waar ik niet geheel vrolijk van werd. Met 7 meiden in 1 huisje en dat was natuurlijk dolle boel). Ik kan mij nog vele meiden van deze school herinneren. Ook dat meisje die altijd de pispaal was, werd o.a. bij de bushalte in elkaar geslagen enz., ze hield van cactussen, ben alleen haar naam even kwijt.

  's Gravenhaagse vakschool v..., 1981

  Gezellige school met mooie herinneringen

  Zat in de klas met o.a. Bettina Diels, Frans Hagedoorn, Edwin Alphenaar, Sonja Gras. In mijn tijd was dit een geweldige school. Leuke leerkrachten, gezellige kinderen. Altijd wel iets te beleven. Jaren later, na de verbouwing, ben ik er nog eens terug geweest, jammer,.... had ik niet moeten doen, weg waren die mooie herinneringen. Wat is die school veranderd...

  De Deltaschool (voorheen re..., 1971

  Een zeer gezellige school zowel de leerlingen als de leeraren.

  Een zeer gezellige school zowel de leerlingen als de leeraren. zat in de klas met Hellen Huisman, Peter, Ronald Kievit, Petra Bakx, Fanny Mol.

  Scholengemeenschap Beatrijs, 1978