Bekijk het volledige profiel van Patricia Krabbendam en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Patricia Krabbendam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

De natuurkundeleraar: bijnaam ...

De natuurkundeleraar: bijnaam was Utje. Na de proef, die wij allemaal van dichtbij moesten bekijken, bedankte hij ons, dames en heren, voor de belangstelling. Speijer natuurlijk, waarvoor vooral de meisjes niets voorstelden. De tuin waarin wij mierikswortel moesten proeven. De prachtige bomen op het plein, vooral in het voorjaar als de zon scheen keek ik daar heel vaak naar. Tekenleraar, Hanegraaf, die ons appeltjes liet natekenen, net zoals de ouders van mijn klasgenoot Claartje Schoenmaker dat moesten doen.

2005, Patricia Krabbendam

Van de school als gebouw herin...

Van de school als gebouw herinner ik me niets meer. Alleen dat het allemaal heel nieuw en modern was. De juf in de tweede klas: juffrouw Geelhoed. Die kwam samen met Hannie van Ockenburg, mijn beste vriendin sinds ik 2 was, naar Delft met de trein toen ik daar naar toe was verhuisd.

2005, Patricia Krabbendam

Juffrouw de Veer, in de derde ...

Juffrouw de Veer, in de derde klas. En juffrouw Fuite, in de vijfde. Bij mooi weer was het zo warm in de houten school dat we allemaal op de stoep aan de overkant in de schaduw mochten afkoelen. Meester van Maurik zorgde ervoor dat ik naar de hbs mocht.

2005, Patricia Krabbendam
?