Bekijk het volledige profiel van Patricia Koningh en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Patricia Koningh heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Hier heb ik de opleiding Secre...

Hier heb ik de opleiding Secretariaat, Toerisme en PR gedaan. Tja, wat moet ik hier over zeggen? Alleen Toerisme en Cambridge Engels vond ik leuk, de rest absoluut niet. Verder had deze school een ontzettend slechte organisatie, echt niks ging zoals het moest... Natuurlijk wel lol gehad, o.a. met Susan, Ingrid, Sylvia en Willemieke. Met de klas naar Parijs was erg leuk. Het wijnproject als afsluiting van de opleiding vond ik minder...

2004, Patricia Koningh

Zie Beijenburg......

Zie Beijenburg...

2004, Patricia Koningh

Hier heb ik een superleuke tij...

Hier heb ik een superleuke tijd gehad, ik kan me eigenlijk niks herinneren wat niet leuk was, behalve natuurlijk de brand, waardoor de hele school afbrandde. Daarna was de Beijenburg toch de Beijenburg niet meer... De leuke dingen die ik me nog herinner zijn SchoolTV kijken in de "grote hal", de musicals in Kunstmin toen de de Beijenburg 10 en 15 jaar bestond en het kamp in groep 8 naar de Olmen. Natuurlijk ook het speelkwartier, waar we "de jongens pakken de meisjes" deden, of andersom. Trakteren en de klassen rond als je jarig was en een playbackshow of speelgoedmiddag op de vrijdag voor de vakantie. Vossenjacht, Carnaval, het was allemaal leuk. Mijn beste vriendinnetjes waren Martine en Céline en ik ging ook veel om met Denise, Mirjam, Lucinda, Taco, Eloy, Paul, Danny (waar ik samen met Céline liefdesbrieven naar schreef), Jos en Jeff. Mijn favoriete meester was toch wel meester Gerard, alhoewel ik bijna alle juffen en meesters wel aardig vond.

2004, Patricia Koningh
?